Schoonmaken wordt gewoon weer leuk!

Na het opruimen komt schoonmaken, voor mij persoonlijk een hele logische stap. Ik adviseer en verkoop duurzame schoonmaakproducten, waarmee je  makkelijk & snel kunt schoonmaken. Na een afspraak met mij, zijn al je poetsproblemen verdwenen en wordt schoonmaken weer leuk!

Zonder veel moeite een glanzend schoon resultaat, individueel advies bij je thuis, vriendelijk voor jouw huid, jouw oppervlakken in huis en voor het milieu.

De schoonmaakproducten, die ik adviseer en verkoop zijn hoogwaardige vezels en reinigers, welke in Duitsland zijn ontwikkeld en geproduceerd.

Daarbij zijn de vezels & reinigers duurzaam en zuinig in gebruik. Sterker nog de milieuvriendelijke reinigers combineren een maximale werkzaamheid met een zo laag mogelijke impact voor mens & milieu.

Bestellen kan in mijn webshop, tijdens mijn vrijblijvend inloop moment of via een persoonlijk adviesgesprek

Producten bestellen

Heb ik je interesse gewekt?

Bestellen kan eenvoudig via mijn webshop. Wil je liever persoonlijk advies? Je kunt ook bij mij thuis langskomen, tijdens mijn vrijblijvend  INLOOP moment, elke donderdag van 19.00-21.00 uur. 

Thuispresentatie

Heb je een specifiek poetsprobleem en wil je persoonlijk advies? 

Dat kan tijdens een thuispresentatie bij je thuis. Zo ontvangen jij en je gasten in een gezellige ongedwongen  sfeer, praktijkgericht en professioneel advies.

Voordelen

DUURZAAM

Duurzaamheid in het huishouden begint bij goed doordachte producten. De vezels & reinigers, die ik adviseer en verkoop zijn duurzaam en zuinig in gebruik. Daarbij verwijderen de vezels veel vuil en dat zelfs zonder reiniger.

RECYCLEBAAR

De flessen van de reinigers zijn voor het overgrote deel gemaakt van gerecyclede kunststof en kunnen dankzij milieuvriendelijke navulverpakkingen altijd weer worden hergebruikt.

MENS & MILEU

De milieuvriendelijke reinigers combineren een maximale werkzaamheid met een zo laag mogelijke impact voor mens & milieu. De oppervlakteactieve stoffen, ook wel tensiden, in de reinigers zijn goed biologisch afbreekbaar.

Scroll naar boven