Petra Kuyt

Ik ben Petra Kuyt. Samen met mijn man, twee puberzonen en hond Loeka woon ik met veel plezier in Hillegom. Sinds 2013 ben ik zelfstandig JEMAKO distributiepartner en in 2022 heb ik besloten om mijn hart te volgen en volledig te gaan voor het ondernemerschap.

Ik zit niet graag stil en dat komt goed uit met een eigen bedrijf. Er is altijd wel iets te doen. Van klantencontact, bestellingen, boekhouding tot social media, en natuurlijk het volgen van trainingen en workshops. Daarnaast vraagt het huishouden met twee puberzonen en een hond ook voldoende aandacht. Ik verveel me nooit! 

In mijn vrije tijd wandel ik heel graag. Dagelijks met onze Loeka en elke vrijdagavond met mijn beste  vriendin. Eén keer per maand plannen we samen een ‘lange-wandelingen-dag’ of we doen mee aan een wandelevenement. Het is enorm ontspannend om te wandelen. 

Verder ben ik, samen met mijn man, dol op lekker koken en bakken. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn en daar een gezellige sfeer te creëren. 

Het zit in mijn DNA

Waar veel mensen als een berg opzien tegen opruimen en schoonmaken krijg ik daar juist energie van.
Geloof het of niet, ik vind het echt leuk, ben blij, creatiever, meer ontspannen en een leuker mens.
Bovendien ben ik er ook heel goed in. Ik los je poetsproblemen op en help jou graag om meer rust in je huis te creëren. 

Opruimen en schoonmaken lopen al van jongs af aan als een rode draad door mijn leven. Vroeger veranderde ik mijn kamer regelmatig van opstelling en voor mij was opruimen en schoonmaken vanzelfsprekend. Altijd op zoek naar de beste en logische opruimplek. 

Ik werd blij van mijn schone, opgeruimde en gezellig kamer. Dat is nu nog steeds zo. Na ruim 13 jaar mijn bedrijf gecombineerd te hebben met een loondienst baan bij Rhenus, is het nu tijd om mijn bedrijf als zelfstandig JEMAKO distributiepartner uit te breiden met professional organizing. 

Voor mij een super logische stap, opruimen en schoonmaken, zit in mijn bloed en daarmee is de cirkel rond. Ik ben gewoon een echte opruimjunkie.

Opruimcoach Opruimjunkie Organizer

Inmiddels heb ik mijn bedrijf als zelfstandig JEMAKO distributiepartner uitgebreid met een nieuwe dienst: Professional organizing.

Voor mij een super logische stap, opruimen en schoonmaken, zit in mijn bloed en daarmee is de cirkel rond. Ik ben gewoon een echte opruimjunkie.

PETRA KUYT

Wil je ontdekken wat ik voor jou kan doen?

Scroll naar boven